Workshop 'Piece maken met graffiti letters'

WORKSHOP 'PIECE MAKEN MET GRAFFITI LETTERS'

Maak met een woord je eigen graffiti piece met markers op papier!
In deze workshop leer ik je hoe je verschillende graffiti letters kunt tekenen. Een prima basis om -als je ermee verder gaat- je eigen stijl gaat vinden. Een eigen stijl is er belangrijk in de graffiti scene. Je gaat beginnen met twee verschillende soorten letters, die je al een eigen stijl kunt geven natuurlijk. Hoe bouw je een letter op. Welke elementen vind je tof om te gebruiken? Pijlen, druipende lijnen, bewegingslijnen, er is zoveel mogelijk. Je gaat je 'letter piece' in een achtergrond zetten. Van schets naar een piece. Als je helemaal tevreden bent ga de de piece inkleuren met markers, felle kleuren doen het altijd goed in een piece! Mocht er tijd zijn dan kan ik je ook nog iets uitleggen over het blenden van kleuren. En als bonus gaan we nog een persoonlijke tag maken, die je gelijk kunt gebruiken om je net-gemaakte-piece te kunnen ondertekenen.

Je gaat in deze workshop werken met alcoholmarkers op markerpapier. De materialen neem ik mee en mag je gebruiken. Je eigen gemaakte werk neem je uiteraard zelf mee naar huis.

Datum: donderdag 25 juli
Tijd: 10:00 - 12:30 uur
Prijs: €30 inclusief materiaal om te gebruiken. (Deze workshop is voor jongeren 12-18 jaar)
Plaats: Brugman Art, Herenstraat 125 in Voorburg.

ONDERSTAANDE WORKSHOP IS EEN OUDER-KIND WORKSHOP:
Datum: zaterdag 24 augustus
Tijd: 13:30 - 16:00
Prijs: €60 voor 2 personen: ouder (18+) en kind (10-18 jaar). Iinclusief materiaal om te gebruiken, thee of sapje en iets lekkers.
Plaats: Brugman Art, Herenstraat 125 in Voorburg.

De locatie in Voorburg is te bereiken via het Zwartepad 7 of ingang via de winkel in de Herenstraat 125. Er is gratis parkeren aan het Zwartepad (blauwe zone, 2 uur). Het treinstation Voorburg is 5 minuten lopen.

© 2011 - 2024 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel