•• Cursus Creative Journaling

Cursus Creative Journaling 1.0 [BASIS]
Wil je bewuster en meer ontspannen in het hier en nu leven? Wil je meer creëren? Start dan met een Creative Journal. Door te creëren, geef je jezelf de ruimte om even stil te staan en maak je je hoofde leeg. In deze 6-wekelijkse cursus Creative Journaling leer ik jou hoe je de momenten in jouw leven op een creatieve wijze vastlegt. Je vult jouw eigen persoonlijke boekje met snapshots, de belangrijke momenten uit je leven. Om bewuster te leven in het nú en als herinnering voor later. Het gaat niet om de perfectie van wat je maakt, maar om het spontane moment waarop je het vastlegt. In een Creative Journal komen een aantal creatieve onderdelen samen: schrijven, tekenen, handletteren. Ontdek welke stijl het beste bij jou past of probeer nieuwe dingen uit. In zes weken tijd haal ik het beste uit jezelf en het je de tijd om jouw horizon te verbreden qua stijl en techniek. Ga eens naast de gekte van alledag staan en ervaar bewust wat jouw raakt of wat jou dwarszit. En leg dát vast in jouw persoonlijke Creative Journal.

"ELKE CURSUSAVOND WAS EEN OUT-OF-THE-BOX ERVARING"

Moeilijk? Nope. Of je nu veel ervaring of amper ervaring hebt met letteren of tekenen, deze curus is een inspiratie voor iedereen. Of je nu meer zou willen experimenteren maar niet zo goed durft te beginnen of wanneer je jouw 'eigen stijl' juist een oppepper wilt geven. Het mooie van deze cursus is dat we niet oordelen over goed of fout of mooi of lelijk. Durven doen daar gaat het om. En ook voor mensen met meer ervaring kan dat best moeilijk zijn.

Wil jij weer een beetje grip op je leven én tegelijkertijd meer creatief bezig zijn? Doe dan mee en start meteen met je eigen Creative Journal!Cursus Creative Journaling 2.0 [VERVOLG]
Voor wie is de Cursus Creative Journaling 2.0?
De cursus Creative Journaling 2.0 is voor iedereen die de basis cursus heeft gedaan en het heerlijk vind om nog eens 6 weken lang inspiratie op te doen. Waar in de basis cursus meer de nadruk lag op het experimenteren met materiaal, het durven doen, snel werken en niet teveel oordelen over 'goed', 'fout', 'lelijk' of 'mislukt' ga je in deze 2.0 cursus werken met de materialen die je het fijnst vind werken en natuurlijk blijf je daarmee experimeteren. Je gaat meer aandacht besteden aan de pagina indeling -compostitie- en hoe je een sterk beeld kunt maken met beeld én tekst. In deze 2.0 curus ga ik meer aandacht besteden aan de lettering waarmee je alleen al prachtig beeld kunt maken. Mijn werkwijze zal deels hetzelfde zijn als in de basis cursus: elke les een kleine snelle opdracht, een oefening en daarna zelf aan de slag! Er is meer ruimte om zelf ook aan te geven wat je wilt leren zodat ik de opdrachten voor je kan aanpassen, en ik ken jou en je werk al een beetje omdat ik je eerder heb ontmoet.

"CREATIVEFULNESS: OP ONTSPANNEN WIJZE MOMENTEN CREATIEF VASTLEGGEN"

Is de 2.0 cursus moeilijker?
Nee. Misschien is het wat verwarrend een 1.0 en een 2.0. De vervolg (2.0) is echt gemaakt voor iedereen die nade eerste cursus van zes weken nog niet wilde stoppen. In deze vervolg cursus komen zaken terug die ik in de basis workshop ook heb besproken alleen geef ik daar in de vervolg cursus bijvoorbeeld een andere draai aan. We gaan echt door op de basis cursus, dezelfde werkwijze maar nieuwe opdrachten en nog meer inspiratie. Het grootste verschil is dat je nu zelf beslist met welke materialen je wilt werken. Mocht je mijn basis cursus niet gedaan hebben maar denk je dat deze 2.0 beter bij jou zou past? Mail me dan.


N O T E :
In januari start er nog éénmaal een cursus Creative Journaling. Meedoen? Mail me via deze link en geef aan of je mee wilt doen met de basis cursus Creative Journaling (1.0) of mee wilt doen met de vervolgcursus (2.0). De 2.0 is voor iedereen die de basis cursus al eens gedaan heeft.


> START 2020:
Creative Journaling 1.0: 
Data: Woendagavond 29 januari, 5,12 en 19 februari en 4 en 11 maart

Locatie: Mijn werkruimte aan de Orionstraat 13-15 en Den Haag (Binckhorst, gratis parkeren)
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Ervaring nodig: nee
Prijs: €120. Inclusief schetsboek en materiaal.
Aanmelden: workshop@handletters.nl


Creative Journaling 2.0: 
Data: Dinsdagavond 4, 11 en 18 februari en 3, 10 en 17 maart

Locatie: Mijn werkruimte aan de Orionstraat 13-15 en Den Haag (Binckhorst, gratis parkeren)
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Ervaring nodig: nee
Prijs: €120. Inclusief schetsboek en materiaal.
Aanmelden: workshop@handletters.nl

 

 

 

 

 

© 2011 - 2024 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel