Bullet Journaling is hot! Je komt het overal tegen. Zoek op #bulletjournal of #bujo en je komt de meest creatieve en oogstrelende plaatjes tegen. Inspirerend en gekmakend tegelijkertijd. Maar wat is een Bullet Journal nou precies? Of liever gezegd, wat kan het zijn?

Een Bullet Journal, ook wel BuJo genoemd, is een manier om je agenda, to-do lijstjes en al je andere losse notities, doodles en/of boodschappenlijstjes bij elkaar te verzamelen op 1 plek. En dat zonder het overzicht te verliezen. Dus geen rondslingerende losse blaadjes, verschillende notitieboekjes of post-its op je bureau of in je tas.

Het helpt je je leven te organiseren op een manier die voor jou werkt. Je kunt je Journal namelijk helemaal aanpassen op jou situatie en behoeftes. Of je nou houdt van minimalistisch of je juist al je creativiteit er in wil stoppen, het kan allemaal.
Nieuwsgierig of Bullet Journaling iets voor jou is?

Tijdens de workshop Bullet Journaling – de basis, kom je te weten wat monthlies, weeklies & dailies zijn. Ook maak je kennis met logs, collections, en trackers en laat ik aan de hand van voorbeelden zien hoe je dit alles ‘opzet’.

Je krijgt je eigen oefen Journal waarin je een begin maakt met het opzetten van een Bullet Journal. Natuurlijk is er een map met diverse voorbeelden ter inspiratie en er liggen een aantal verschillende Bullet Journals, die online of in diverse winkels verkrijgbaar zijn, voor je klaar die je van dichtbij kunt bekijken.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je oefen Journal, tips & tricks en de kennis om verder aan de slag te gaan en de voor jou perfecte Journal op te zetten.

Oh, en vergeet je goodie bag niet!

Workshop Bullet Journaling – de basis
Data: dinsdag 17 april
Tijd: 19.00 – 21.30u
Waar: Letterruimte, Rijswijk (cort van der Lindenstraat 18, Rijswijk (zh))
Prijs: € 35,- (inlc. oefen journal, goodie bag, thee & lekkers)
Aanmelden: Aanmelden via mail.

 

Letterruimte

Letterruimte is mijn werkruimte in Rijswijk (ZH) waar ik vaak ook mijn workshops geef. Hèèl soms nodig ik andere creatieven uit om een workshop te geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel