MINI-HANDLETTER WORSHOPS OP EEN EVENT OF (PERSONEELS)FEEST.

Je kunt mij ook boeken voor een event of (personeels) feeest. Ik heb twee mini-workshops die ik regelmatig geef op events en/of feesten. Deze duren tussen de 30-45 minuten die ik dan een paar keer geef op een avond. In deze mini-workshops leer ik de mensen hoe ze op een leuke en snelle manier letters kunnen tekenen, en hoe ze daabij grafische elementen als pijlen, lijnen en banners kunnen gebruiken. Ze mogen oefenen in een schrijft dat ik zelf heb ontworpen en mogen dit ook meenemen als de mini-worshop is afgelopen.

Op dit moment heb ik 2 mini-workshops die ik regelmatig geef:
1: mini-workshop basis handletteren.
2: mini-workshop letteren met markeerstiften.

Uieraard is een combinatie van deze workshop ook mogelijk, of kan ik een workshop op maat maken bij events die een dag of langer duren.
Je huurt met in voor een dag(deel) prijs. Ik vraag geen prijs per persoon.

Mocht je interesse hebben om mij te boeken, neem dan contact met me op via de mail.

 

KINDERFEESTJES
Je kunt me ook boeken voor een kinderfeestje (8-12 jaar) of een young adult (YA) feest (12-16 jaar). Ik heb een aangespaste versie van mijn basis workshop vertaald naar leeftijd. Ik neem pennen, stiften en papier mee en we eindigen altijd met het maken van een mooi werk. Uiteraard leer ik ze ook vanalles over letters en gaan laat ik ze zelf ook veel proberen en tekenen.

De prijs voor een kinderfeestje is €15 per persoon (inclusief werkschrift en basismateriaal) maar het startbedrag is €125 (dit staat dus gelijk aan 8 kinderen/ YA. Voor elke extra deelnemer betaal je dan €15 extra). Ik kan op locatie komen in Den-Haag, Delft of Rijswijk. Het is ook mogelijk om met een groep naar mijn werkruimte in Rijswijk te komen (cort van der lindenstraat 18). In deze ruimte heb ik ruimte voor 10 kinderen en 1 begeleider. Hieraan zijn geen meerkosten verbonden.

Kinderfeestjes of een YA feest kunnen geboekt worden op een door-de-weekse middag of op een studiedag van school. De workshop duurt 2 uur.

Letterruimte

Letterruimte is mijn werkruimte in Rijswijk (ZH) waar ik vaak ook mijn workshops geef. Hèèl soms nodig ik andere creatieven uit om een workshop te geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel