Workshop recept tekenen.
De workshop waar letters en illustraties samenkomen.

Deze workshop is een samenwerking tussen Theresa Hargers en ik (Mirjam de Boer).

Theresa is illustrator en heeft een boek vol tekeningen gemaakt over het leven van een moeder. Theresa en ik kwamen elkaar vaker tegen via via en vorig jaar zomer zaten we ineens naast elkaar in de trein. Van Amsterdam CS naar Rotterdam CS onstond het idee om onze werelden samen te laten komen. De wereld van mijn boodschappen briefjes -die ik handletter- en de a-relaxte-moeder illustraties -die Theresa maakt- in één workshop: recepten tekenen.

Ons eerste doel: Alle moeders die hard werken, vaak koken, alle ballen omhoog houden, een leuke middag te bezorgen. Een middag voor jezelf waarin je even niets hoeft alleen maar doen wat je leuk vindt: tekenen! Omdat koken iets is wat ook bijna dagelijks terugkomt, kwamen we op het tekenen van recepten. Zo kun je een dagelijkse sleur met tekenen véél leuker maken.

In deze workshop komt heel veel bij elkaar: tekenen, schrijven/ letteren, maar ook compositie en hoe maak je het nu overzichteiiljk?
Dat leren we je graag!

Voor wie is deze workshop?
• Voor iedereen die van koken houdt.
• Voor iedereen die niet van koken houdt maar wel van tekenen.
• Voor iedereen die wel toe is aan een middag voor zichtzelf.
• Voor iedereen die het tekenen weer wil oppakken!
• Voor iedereen die een excuus zoekt voor de middag van 26 mei.
• Voor iedereen die denkt LEUK!

Wat kun je verwachten?
Theresa legt je uit in een mini-workshop tekenen hoe je makkelijk iets kunt tekenen. Ik (mirjam) leg je uit hoe je snel verschillende letters kunt tekenen en hoe je daarin kunt varieren. Daarna maken we een boodschappen briefje waarin je het tekenen en letteren gaat combineren. Uiteindelijk ga je naar huis met een mooie getekend recept van een heerlijke pastasaus!

Als BONUS van deze middag gaan we met z'n allen deze heerlijke pastasaus eten, met wel of niet een glaasje rode wijn naar gelang. Wat een super afsluiting van deze middag!

 

IN HET KORT:
Workshop: Recept tekenen
Data: Zaterdag 26 mei.
Locatie: Letterruimte (Cort van der Lindenstraat 18, Rijswijk (ZH))
Tijd: 13:00 -17:30 uur
Prijs: €98
Bonus: Een heerlijke pasta waarmee we deze workshop afsluiten.
Aanmelden: workshop[at]handletters.nl

Extra Bonus:
Daarbij krijg je twee creatieven met heel veel ervaring die je van alles kunnen leren deze middag. Deze workshop geven wij éénmalig samen. Na deze middag geven we afzonderlijk van elkaar deze workshop in een kortere versie.

Lijkt het je leuk? Zoek je een inspirerende middag om te tekenen? We zien je graag de 26ste!
Aanmelden kan via workshop[at]handletters.nl

>> Bij te weinig aanmeldingen kan het zijn dat de workshop niet doorgaat of wordt verschoven naar een latere data. Ik hou je uiteraard hiervan op de hooogte

Letterruimte

Letterruimte is mijn werkruimte in Rijswijk (ZH) waar ik vaak ook mijn workshops geef. Hèèl soms nodig ik andere creatieven uit om een workshop te geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel