> > Besloten workshop handletteren
Wil je me uitnodigen op je feest? Een personeelsdag? Of wil je met je hele familie leren handletteren? dat kan. Een besloten workshop Handletteren kan vanaf 8 personen tot ongeveer 15 personen. Ik kan op locatie komen, dan bereken ik vanuit Rijswijk wel reiskosten. Ook is het mogelijk om met een groep naar Rijswijk, Den Haag of Delft te komen. Dan regel ik een leuke locatie voor jullie workshop. In mijn werkruimte is aan de grote tafel ruimte voor 10 personen. Vraag hier een offerte aan.

> > Op je werk
Regelmatig kom ik op ontwerpbureau of andere bedrijven in de (creatieve) sector. Mijn handletter workshop is veel tekenen. Ook als je een opleinding hebt gedaan in de creatieve sector kun je daar nog veel aan hebben. De praktijd wijst uit dat er weinig meer wordt getekend en geschetst, en deze workshop draagt er zeker aan bij om weer eens wat vaker een potlood en papier te pakken in plaats van gelijk de computer.

> > Mini-workshop handletteren.
Organiseer je een event, een festival of beurs? Ik kan ook een paar keer per dag een mini-workshop handletteren komen geven. Deze mini-workshp kan in 30 minuten of welk ander tijdsbestek. Ook een doorlopende handletter workshop is mogelijke, waar je gewoon gelijk bij kunt aanschuiven. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen. Vraag hier een offerte aan.

> > Workshop op maat.
Regelmatig krijg ik de vraag of ik een kaart kan ontwerpen. Dat kan uiteraard, maar daar bereken ik wel een vaste uurprijs voor. Bij een grote oplage is dat vaak geen probleem maar voor een beperkt oplage kan dat best oplopen. Daarom geef ik workshops op maat. Met een kleine groep (6 personen) werk je aan je eigen project: een (trouw)kaart, een mooie poster, een uitnodiging. Ik help je daarbij met het geven van tips en hoe je een mooie compositie krijgt in je werk. Deze workshop op maat duurt 2,5 uur. Je hebt dan in elk geval een goed ontwerp liggen. Een workshop op maat komt op €75 per persoon bij een groep van 6 personen.

> > Locaties gezocht:
Weet jij een leuke locatie waar ik tussen de 10-15 personen een handletter workshop kan geven? Een locatie die ik een dag in het weekend kan huren? Waar ook mogelijkheid is voor het zetten van thee of koffie (of dat daar besteld kan worden)? Een ruimte die afgesloten kan worden zodat we rustig kunnen letters tekenen?
Weet je iets? Mail me op workshop [at] handletters.nl ik sta open voor allerlei suggesties.

 

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel