> > Privé workshop
Wil je liever een privé handletter workshop? Een workshop waarin je me alles kan vragen omtrent het tekene van letters? Een workshop waarin ik je alles rustig kan uitleggen? Een privé workshop voor 2 personen komt op €75 per persoon. Voor een privé workshop van 3-4 personen reken ik €50. De workshop duurt 2 uur. Een privé workshop kan plaatsvinden in mijn werkruimte in Rijswijk (ZH) op werkdagen in de ochtend tussen 09:00 en 14:00 uur. Je hebt dan de mogelijkheid om na de workshop nog even te kunnen neuzen in mijn enorme verzameling handletter boeken. Natuurlijk kan ik ook op locatie langskomen, ik breng dan wel extra reistijd en reiskosten in rekening mocht de locatie niet in de buurt zijn. Wil je met een grotere groep komen (meer dan 6 personen), mail me dan even.

> > Besloten workshop handletteren
Wil je me uitnodigen op je feest? Een personeelsdag? Of wil je met je hele familie leren handletteren? dat kan. Een besloten workshop Handletteren kan vanaf 8 personen tot ongeveer 15 personen. Ik kan op locatie komen, dan bereken ik vanuit Rijswijk wel reiskosten. Ook is het mogelijk om met een groep naar Rijswijk, Den Haag of Delft te komen. Dan regel ik een leuke locatie voor jullie workshop. In mijn werkruimte is aan de grote tafel ruimte voor 10 personen. Vraag hier een offerte aan.

> > Op je werk
Regelmatig kom ik op ontwerpbureau's, personeelsverenigingen of andere bedrijven die helemaal niet werkzaaam zijn in de creatieve sector. Mijn handletter workshop gaat over het tekenen van letters. Dat is iets dat iedereen kan, ook al kun je niet goed tekenen. Ook als je een opleiding hebt gedaan in de creatieve sector kun je daar nog veel aan hebben. De praktijk wijst uit dat er weinig meer wordt getekend en geschetst, en deze workshop draagt er zeker aan bij om weer eens wat vaker een potlood en papier te pakken in plaats van gelijk achter de computer te gaan zitten werken. Ook op scholen komt ik vaak langs om de docenten een handletter workshop te geven.

> > Mini-workshop handletteren.
Organiseer je een event, een festival of beurs? Ik ben een expert in het geven van mini workshops handletteren. Deze mini-workshop duurt 30 minuten (langer of korter is ook mogelijk) en kan ik een aantal keer per dag geven. Ik regel alle materiaal en werkbladen  geen probleem. Ook een doorlopende handletter workshop is mogelijke, waar je gewoon gelijk bij mij kunt aanschuiven aan een tafel. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen. Vraag hier een offerte aan.

> > Eerste-hulp-bij-jou-ontwerp
Regelmatig krijg ik de vraag of ik een kaart kan ontwerpen. Dat kan uiteraard, maar daar bereken ik wel een vaste uurprijs voor. Bij een grote oplage is dat vaak geen probleem maar voor een beperkt oplage kan dat best oplopen. Daarom geef ik 'eerste-hulp-bij-jou-ontwerp' ochtenden. In deze ochtend werk je aan je eigen project: een (trouw)kaart, een mooie poster, een uitnodiging. Ik help je daarbij met het geven van tips en hoe je een mooie compositie krijgt in je werk. Deze workshop duurt 2 uur en geef ik regelmatig op een doordeweekse ochtend. Ik help je met tips over hoe je een mooie compositie kunt maken, of letters en eventueel kleur. Je gaat natuurlijk deze ochtend ook zelf heel hard aan het werk ;). Het is wel van belang dat je werkt aan een eigen project. Daarbij mag je gebruik maken van mijn ruime bibliotheek aan handletter boeken die ik bezit.

> > Locaties gezocht:
Weet jij een leuke locatie waar ik tussen de 10-15 personen een handletter workshop kan geven? Een locatie die ik een dag in het weekend kan huren? Waar ook mogelijkheid is voor het zetten van thee of koffie (of dat daar besteld kan worden)? Een ruimte die afgesloten kan worden zodat we rustig kunnen letters tekenen?
Weet je iets? Mail me op workshop [at] handletters.nl ik sta open voor allerlei suggesties.

 

Letterruimte

Letterruimte is mijn werkruimte in Rijswijk (ZH) waar ik vaak ook mijn workshops geef. Hèèl soms nodig ik andere creatieven uit om een workshop te geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel