STUDIO SUIKERZOET

Martine van studio Suikerzoet komt een workshop Brushlettering geven. Je kent haar misschien wel van het boek 'Meer met letters', waarin ze allemaal tips over handlettering geeft.

Wat mag je van de workshop -die ze komt geven op dinsdagavond 24 oktober- verwachten? Het eerste uurtje ga je flink aan de slag met de zogenaamde 'up & downstrokes'. Een beetje terug de schoolbanken in dus. Het tweede gedeelte is voor het spelen met de ecoline, het maken van achtergrondjes of galaxies en het toepassen van het geleerde in je vrije werk. De workshop is inclusief een geweldig A4 papierblok en een ecoline brushpen! (Je krijgt er een pakket bij t.w.v €12,95!)

Vanaf 19 uur is het inloop. Je mag daarbij mijn ruimte komen bekijken of komt het boek van Martine bewonderen ;)

 


•• RIJSWIJK ••
>> Brushlettering door studio Suikerzoet.
Data: 12 februari (maandag) van 19:00/19:30 - 22:00 uur.
Studio suikerzoek leert je graag brushletteren en ze neemt al haar materialen mee! Meer informatie over studio Suikerzoek bij 'Special guests' in het menu.
Locatie: Letterruimte (Cort van der Lindenstraat 18, Rijswijk). Gratis parkeren.
Prijs: €42,50 Dit is inclusief koffie/ thee iets lekkers op tafel en inclusief een materialenpakket van €12,95.
Ervaring nodig: Geen.
Aanmelden:
workshop [at] handletters.nl

 

 

 

 

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel