Workshop SIGN PAINTING (3d letters schilderen)

Je kent vast wel die mooie kleurige letters, op bijvoorbeeld uithangborden of op de gevel, getekend alsof ze 3-dimensionaal en uit de ondergrond lijken te komen? Dat gaan we doen: Signpainting op een houten kistje!
In de ±5 uur durende workshop bouw je stap voor stap de letters op. Je begint met potlood en leert vervolgens hoe je de letters optisch 3-dimensionaal kunt laten lijken, met schaduw en al. Vervolgens schilder je de letters in de door jou gekozen kleuren en komt alles tot leven.
Al het benodigde materiaal (potloden, acrylverf, kwasten en het houten pennen/kaarten kistje 19 x 11,5 x 3,5 cm) is aanwezig en in de prijs inbegrepen, net zoals een lekkere lunch.

Nadat je bent ingeschreven, willen we graag van jou weten welk woord (van 3 tot 5 letters) je op het kistje wilt schilderen (i.v.m. voorbereidingen voorafgaand aan de workshop).

Marlis Zimmermann van Letterhand.com is grafisch vormgever van origine en sinds enkele jaren gespecialiseerd in het schrijven van letters met de hand. Flow Magazine, Dille & Kamille, BoekieBoekie, Taalunie horen o.a. tot haar klanten. Ook staan haar letters op diverse muren, borden, deuren en ruiten in restaurants, privé huizen en winkels in heel Europa. zie Letterhand.com, instagram.com/l.e.t.t.e.r.h.a.n.d, facebook.com/letterhand

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2017 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel