HIPAHOLIC *kersteditie*

Hoe maak je inspirerende Flatlay foto's voor je Instagram pagina, je blog of website? Dat leer je in de Workshop Flatlay Fotostyling die ik ga geven bij Letterruimte in Rijswijk. Deze workshop is helemaal in kerststijl.

Tegenwoordig heb je mooie foto's nodig om te promoten wat je doet. Een Instagram pagina, website, blog zal meer opvallen als het er geweldig uitziet met mooie en herkenbare foto’s.

Een van de meest gebruikte foto's op Instagram is de Flatlay. Een Flatlay is een mooie compositie/ stilleven met props die je van bovenaf fotografeert, waardoor er een 2-D effect ontstaat.

In deze workshop gaan we op een creatieve manier aan de slag met het stylen en het maken van Flatlay foto's maar dan in kerstsfeer :

  • Je leert verschillende soorten Flatlays maken
  • Verschillende composities maken
  • Stylen van Flatlay foto's
  • Tips over fotografie en fotobewerking op je telefoon

Doe mee voor de fun, maar je kunt deze workshop kun je ook volgen als je ondernemer, blogger of Instagrammer bent en je creatieve foto's wilt maken voor je Social Media pagina's, blog of website. Natuurlijk maak je een geweldige flatlay in kerststijl die je met kerst aan al je vrienden kunt appen (of laten afdrukken en opsturen als kaart!)

Neem ook zelf wat spullen mee waar je graag mee wilt werken. Dit maakt je foto's persoonlijker.
Meenemen: een opgeladen telefoon en/ of camera.

 

  AGENDA  

RIJSWIJK
• SPECIAL GUEST • 
>> Workshop Flatlay Foto Styling door Hipaholic
Data: 26 november (zondag) van 13:00 - 15:30 uur.
Hoe maak je inspirerende Flatlay foto's voor je Instagram pagina, je blog of website? Meer informatie over wie Hipaholic is vind je in het menu onder 'special guests'.
Locatie: Letterruimte (Cort van der Lindenstraat 18, Rijswijk). Gratis parkeren.
Prijs: €45. Dit is inclusief een verrassing!. Verder is het inclusief koffie/ thee, water lekkers op tafel. Je mag ook eigen spullen meenemen.
Ervaring nodig: Geen. Wel heb je een camera nodig: je smartphone of een spiegelreflex.
Aanmelden:
workshop [at] handletters.nl

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel