SPECIAL GUESTS

Met al het reizen door Nederland, en het geven van handletter workshop op leuke events, ontmoet ik veel mensen. Sommige zijn heel goed in het geven van handletter workshop, of juist veel beter in brush lettering. Iedereen heeft ook weer zijn of haar eigen specialteit. Daarom heb ik een aantal mensen uitgenodigd om een workshop te komen geven in Letterruimte. Omdat ik een gevarieerd aanbod wil aanbieden waarbij je kwaliteit mag verwachten.

De meesten reageerde heel enthousiast op mijn mail (gelukkig) en daarom stel ik ze graag voor. Wie zijn ze, wat kunnen ze goed, en vooral leuk voor jullie, welke workshop gaan ze geven. De workshops zijn heel gevarieerd. Letterruitmte staat voor: ruimte tussen de letters, maar die ruimte mag ook beste eens groot zijn. Alles wat met het grafisch ontwerpen te maken heeft, daar gaan de workshop over. Of het nu het maken van een stempel is (druktechniek) of het maken van een flatline foto (fotografie) mooi schrijven met een brushpen, het schilderen van letters op hout, of de letterpress techniek die we gaan combineren met de kerst! Het zijn allemaal andere technieken, maar heel leuk om dat eens uit te proberen. Het allerbelangrijkste is dat je iets maakt en leert maar ook dat de groep een leuke dag heeft en waarbij je ook andere creatieve mensen gaat ontmoeten.

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel