VERZIN JE EIGEN LETTERS
In deze workshop ga jezelf letters verzinnen. In mijn basis workshop vertel ik daar al wat over, en in deze workshop gaan we daar dieper op in. Hoe verzin je dat nu zelf? Hoe begin je? Maar ook hoe blijf je consequent? Een leuke workshop voor iedereen die al wat ervaring heeft met het handletteren maar je toch weer wat meer wilt leren en vooral wilt proberen maar niet weet HOE. Of merk je dat je blijft hangen in het gebruik van steeds dezelfde letters en wil je dat veranderen? Dan is dit een leuke workshop om te doen. De aandacht ligt op het vezinnen van andere letters

Note: Deze workshop gaat echt oer het zelf verzinen van letters (en uiteraard zijn er genoeg voorbeelden ter inspiratie) en niet over compositie. Wil je meer leren voer compostie (vlakverdeling) dan zou ik de Daily handletter workshop aanraden.

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel