YES  P.A.R.T.Y LETTERFEEST!

Deze workshop kan ik natuurlijk maar één keer geven! Ik heb me suf gedacht over een leuk, spannend, orgineel feestje. Maar toen dacht ik 'waar word ik blij van' en toen wist ik het: van een feestje waar ik ook iets kan doen. Dus.....een feestje waar ik met maximaal 10 personen heerlijk kan uitleggen, bezig kan zijn en ook gewoon een leuke dag kan hebben zonder dat ik de mensen ken.

Wat gaan we doen? Hoe Leuk zou het zijn om dat niet te melden....maar geef toch een indruk ;)
We gaan die dag 4 mini-workshops doen. Workshops die ik dit seizoen ga geven maar dan de mini versie ervan, elke workshop duurt ongeveer een uur. Een mini-workshop zelf letters verzinnen, we gaan een katoenen tas letteren met 3D letters en drukken met een hittepers. Een eigen schetsboekje maken van verschillende soorten papier en sowieso letteren we wel een boodschappenbriefje en gaan we freestylen (vrij werken zonder van te voren een schets te maken) met balpen! Verder mag je lekker neuzen in mijn verzameling handletter boeken. In elk geval, heerlijk aan het werk met een lunch, lekkers op tafe, en mensen ontmoeten die ook van letters houden!

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel