LETTER JE EIGEN T-SHIRT OF TAS

Maak je eigen letter shirt. In deze workshop gaan we handlettteren combineren met folie. Uit mijn vorige bedrijf heb ik nog meters folie liggen (flock folie). Een heerlijk materiaal om in te snijden. We gaan eerst een letter ontwerp maken (met of zonder tekeningen), dat snijden we uit folie. We gaan werken met 2 kleuren folie, en als je de smaak te pakken heb misschien wel drie. We snijden het ontwerp uit de folie en leggen het op het shirt.

Mijn oude hitte pers staat in mijn workshopruimte. Met deze pers persen we de folie op het shirt. Een voordeel hiervan is dat het echt goed blijft zitten en een beter restultaat geeft dan verhitten met een strijkijzer.

Meenemen: Je neemt zelf een katoenen t-shirt mee dat je lekker zit (of een oud shirt dat je gaat opknappen ;) Het liefste 100% katoen, en anders zo weinig mogelijk elastisch materiaal in je shirt. Een katoenen shirt is het beste. Heb je geen shirt, of maak je liever een katoenen tas? Die kan je voor een klein bedrag kopen tijdens de workshop. Er zijn twee kleuren: zwart en geel. Wil je een andere kleur? Neem dan je eigen katoenen tas mee.

Note: Je mag wel nadenken wat je erop zou willen hebben of al wat schetsen maken, maar het ontwerp zelf maken we in de workshop zelf, zodat ik ook goed kan uitleggen waar je rekening mee moet houden.

© 2011 - 2017 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel