3D LETTERS

3D letters op een tas bedrukken. In deze workshop gaan we handlettteren combineren met flexfolie. Een heerlijk materiaal om in te snijden en/of te knippen. We gaan eerst een letter ontwerp tekenen van een woord en dat snijden we uit folie. We gaan werken met 2 kleuren folie, en als je de smaak te pakken heb misschien wel drie. We snijden het ontwerp uit de folie en leggen het op een katoenen tas.

Mijn oude hitte pers staat in mijn workshopruimte. Met deze pers persen we de folie op het shirt. Een voordeel hiervan is dat het echt goed blijft zitten en een beter restultaat geeft dan verhitten met een strijkijzer.

Meenemen: Je hoeft niets mee te nemen. Er is een zwarte katoenen tas aanwezig voor je. Mocht je liever een andere kleur willen, dan moet je die wel zelf meebrengen.

Note: Denk na over een woord dat je in 3D letters op de tas wilt maken. Het ontwerp zelf tekenen we in de workshop zodat ik ook goed kan uitleggen waar je rekening mee moet houden.

Letterruimte

Letterruimte is mijn werkruimte in Rijswijk (ZH) waar ik vaak ook mijn workshops geef. Hèèl soms nodig ik andere creatieven uit om een workshop te geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel