OUDER EN KIND WORKSHOP

Samen letters leren tekenen.
Ouder - kind (8-14 jaar)

Hoe leuk is het om samen met je kind te handletteren, oftewel letters tekenen! Ik ga niet mijn standaard basis workshop doen, die is nog te moeilijk voor kinderen van 8-12 jaar, maar uiteraard leer ik jullie wel hoe je mooie letters kunt leren tekenen. Ik leer je graag hoe je mooie basisletters kunt tekenen en (nog veel leuker) hoe je zelf ook letters kunt verzinnen! Daarbij laat ik je graag zien hoe me met markeerstiften de mooiste letters kunt maken in toffe kleuren! We eindigen de workshop met het maken van een poster of kaart die je helemaal zelf gaat verzinnen! In plaats van een ouder is een opa of oma, tante of oom, pleegouder, opvangouder, stiefouder, buurvrouw ook welkom ;)

NOTE: De ouder kind workshops zijn geen vast onderdeel van workshops in mijn programa. Ik geef ze alleen wanneer een data ineens is vrijgekomen. Daarom is er vaak maar een korte inschrijvingsperiode.

Helaas was afgelopen zondag 15 oktober de laatste ouder-kind workshop van dit jaar! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops die je samen met je kind (8-14 jaar) kunt komen doen, schrijf je dan in via deze link. Ik zet je dan op de lijst en mail je zodra er data's bekend zijn. Houd er wel rekening mee dat het vaak gaat om data's op de korte termijn, ik geef ze voornamelijk als er een data uitvalt. Mocht er veel vraag naar zijn, dan kan ik wellicht meerdere data gaan inplannen. Aanmelden via deze link: workshop[at]handletters.nl

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel