ELKE DAG LETTERS!

In deze workshop 'Elke dag letters' daag ik je uit het handletteren te gebruiken in je dagelijkse leven.
Klinkt leuk, maar wat leer je nu in deze workshop? Mijn uitgangspunt voor mijn workshops zijn altijd: stel je hebt wit papier, je wilt handletteren en je hebt geen wifi (oftewel je kunt geen voorbeelden zoeken op bijvoorbeeld pinterest). Je haalt de inspiratie uit jezelf. Ik help je daarbij. In deze handletter workshop neem ik je mee, aan de hand van je alledaagse leven, op reis om betere en sterkere composties te laten maken. Dit doe ik niet aan de hand van mooie quotes die voor jou een speciale betekenis hebben, maar dit doe ik door je de de 'onzin' van de dag te laten letteren. Dat maakt handletteren stiekem veel leuker. Zo maak ik liever een briefje dat ik de batterijen van mijn achterlicht moet vervangen, dan dat ik dat ook werkelijk doe ;)

Aan de hand van de (on)zin van de dag maak je composities. Composities in de zin als vlakverdeling. Hoe zet je tekst nu mooi bijelkaar, maar ook hoe je daarmee kunt spelen. Je hoeft niet veel ervaring te hebben om mee te doen. Natuurlijk kun je na de workshop alles wat je geleerd hebt ook toepassen op het handletteren van een mooie quote of spreuk, of een mooi kaartje voor iemand.

Note 1: Als je drie verschillende letterfontsen kan tekenen kun je al aanschuiven in deze workshop.
Note 2: In de workshop handletteren 2.0 ga ik in het eerste uur nog een stuk doen uit mijn basis workshop, daarin gaan we wat dieper in op het 'zelf verzinnen' van letters. Daarna loopt de workshop door in deze vervolg workshop: Elke dag letters!

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel