ELKE DAG LETTERS!

In deze workshop 'Elke dag letters' daag ik je uit het handletteren te gebruiken in je dagelijkse leven.
Klinkt leuk, maar wat leer je nu in deze workshop? Mijn uitgangspunt voor mijn workshops zijn altijd: stel je hebt wit papier, je wilt handletteren en je hebt geen wifi (oftewel je kunt geen voorbeelden zoeken op bijvoorbeeld pinterest). Je haalt de inspiratie uit jezelf. Ik help je daarbij. In deze handletter workshop neem ik je mee, aan de hand van je alledaagse leven, op reis om betere en sterkere composties te laten maken. Dit doe ik niet aan de hand van mooie quotes die voor jou een speciale betekenis hebben, maar dit doe ik door je de de 'onzin' van de dag te laten letteren. Ik leg je graag uit waarom het letteren van deze 'onzin' zo zinvol is. Wat je er van kunt leren zodat je dit overal, met elke quote of in je bulletjournal, kan toepassen.

Aan de hand van de (on)zin van de dag maak je composities. Composities in de zin als vlakverdeling. Hoe zet je tekst nu mooi bijelkaar, maar ook hoe je daarmee kunt spelen. Hoe laat je letters mooi doorlopen in elkaar? Je hoeft niet veel ervaring te hebben om mee te doen, maar ook als je al wat langer bezig bent met handletteren kun je na deze workshop je handletter werk nog fraaier maken.

Voor wie is deze workshop? Voor iedereen die al ervaring heeft met het tekenen van letters, maar ook heel erg geschikt voor creatieven die teveel nog achter de computer zitten. Zou je meer willen schetsen? En word je gelukkig van letters tekenen? Dan is dit zeker een workhsop waar je veel aan kunt hebben. Natuurlijk alleen al door weer te gaan schetsen met potlood en papier. Hoe fijn zou het zijn om straks in je dagelijkse leven wat meer te gaan schetsen en tekenen?

 

Note 1: Als je drie verschillende letterfontsen kan tekenen kun je al aanschuiven in deze workshop.
Note 2: In bij de workshop handletteren 2.0 vermeld staat (extra lange workshop van 3,5 uur), dan ga ik in het eerste uur nog een stuk doen uit mijn basis workshop, daarin gaan we wat dieper in op het 'zelf verzinnen' van letters. Daarna loopt de workshop door in deze vervolg workshop: Elke dag letters. Dit is dus eingelijk een combinatie workshop tussen mijn basis en vervolg! Erg leuk voor creatieven (grafisch ontwerpers en dtp'ers die weer lekker willen gaan schetsen en tekenen!)

 

•• 21 MAART // RIJSWIJK ••
>> Vervolg basis workshop: Elke dag letters
Tijd: 21 Maart (woensdag) van 19:30 - 22:00 uur
Locatie: Letterruimte, Cort van der Lindenstraat 18.
Prijs: €40 Dit is inclusief koffie/ thee, water op tafel en iets lekkers.
Ervaring nodig: ja! je moet al wel wat geoefend hebben.
Aanmelden:
workshop [at] handletters.nl

•• 1 APRIL // RIJSWIJK ••
>> Vervolg basis workshop: Elke dag letters
Tijd: 1 April (zondag) van 13:00 - 16:30 uur
Locatie: Letterruimte, Cort van der Lindenstraat 18.
Prijs: €56 Dit is inclusief koffie/ thee, water op tafel, materiaal en iets lekkers.
Ervaring nodig: ja! je moet al wel wat geoefend hebben.
Aanmelden:
workshop [at] handletters.nl

 

 

 

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel