B2B:
ONTWIKKEL JE EIGEN HANDLETTER WORKSHOP

Wil je graag handletter workshops geven, maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken? Of heb je er al een paar gegeven - maar waren jij (of je deelnemers!) daar niet 100% tevreden mee? Ik help je graag bij het ontwikkelen van een handletter workshop die afgestemd is op jouw kracht en talent. Zodat je ‘m niet alleen met meer plezier geeft, maar ook makkelijker de juiste deelnemers aantrekt.

Handletteren is hot hot hot. De handletterboeken, -cursussen en -workshops schieten als paddestoelen uit de grond. Toch is er, ook in zo’n volle markt, ook een plekje voor jouw workshop. Maar dan moet je wel weten hoe je het aanpakt. Je moet méér bieden dan gewoon wat voorbeelden op tafel leggen. Je moet je deelnemers uitdagen. En dat gaat nog vaak mis...

Veel voorkomende problemen bij handletter workshops:

 • Te weinig aanmeldingen - waardoor er vaak (niet-betalende) vrienden en familie aan tafel zitten.
 • Onvoldoende achtergrondkennis - waardoor je vaak met je mond vol taonden staat als een deelnmer een vraag stelt.
 • Geen goede opbouw -waardoor deelnemers halverwege afhaken, blijven kletsen of iets anders gaan doen.

Klinkt moeilijk? Dat is het ook. Maar ik help je er graag mee. En het goede nieuws: er is een enorme vraag naar verschillende soorten handletter workshops - en dus ook naar die van jou.

WIE BEN IK?

Hoi, ik ben Mirjam. Onder de naam @handletters heb ik duizenden cursisten leren handletteren. Letters hebben me altijd gefascineerd. Na mijn opleiding aan de Artez KunstAcademie, waarin ik ook les kreeg in typografie ging ik aan de slag als grafisch ontwerper. Ik heb daardoor een gedegen kennis van letters: niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Die heb ik opgedaan in de ruim twee jaar waarin ik handletter-workshops geef. Tot slot letter ik me helemaal te pletter. Ik maak dagelijks een boodschappenbriefje, teken alle workshop-aankondigingen zelf en letter ik ook in opdracht. Van logo tot verpakking, en van menukrijtbord tot winkelraam - ik draai er mijn hand niet voor om.

WAT GAAN WE DOEN?

Waar ligt jouw kracht, waar ben jij echt goed in? En: hoe leg je dat uit? Dit is altijd de basis van je workshop. Om daar achter te komen gaan we oefenen, analyseren en brainstormen. Samen kijken we waar jouw specifieke kracht ligt en hoe je daarmee een workshop op bouwt.

Vragen waar jij tijdens deze training antwoord op vindt, zijn bijv:

 • Wat is jouw onderscheidende kracht?
 • Wat wil jij de deelnemers aan jouw workshop leren?
 • Hoe zorg je voor een goede opbouw van jouw workshop?
 • Hoe promoot je je handletter workshop?


En we gaan aan de slag! Tijdens de B2B-training:

 • … oefen je met verschillende materialen zodat je ontdekt wat je ermee kunt en hoe je dat weer kunt toepassen in je workshop.

 • … onderzoeken we samen de vragen die je van jouw deelnemers kunt verwachten én formuleren we overtuigende antwoorden.

 • ... leer je wat jouw deelnemers verwachten - en hoe je ze motiveert een positieve recensie te geven én hun vrienden en familie jouw workshop aan te raden.

HET RESULTAAT: je eigen workshop programma

Aan het einde van de dag heb je een (verbeterd) workshopprogramma waar deelnemers van begin tot eind door geboeid blijven, en waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt bovendien duidelijk uitleggen wat de meerwaarde van jouw workshop handletteren is én je weet hoe je jouw handletter workshop moet promoten. Samen met de tips die ik geef, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring, vergroot je de kans op een vol geboekte workshop.

JOUW INVESTERING

De B2B Training ‘Ontwikkel je eigen Handletter Workshop’ kost €225 euro (incll 21% BTW).
Dit is inclusief koffie/ thee, een lunch en een versnapering in de middag met verse sapjes.

DUUR?
Lijkt het bedrag je hoog? Je verdient het met gemak terug! Zelfs al besluit je maar met één workshop te geven.

BONUS:

 • Onbeperkt snuffelen in mijn zeer uitgebreide (hand)letterbibliotheek.
 • Gegarandeerd inspiratie voor jouw eigen workshop.
 • Advies op maat.
 • Voorafgaand aan de workshop mail je me wat je graag zou willen leren en waar je tegenaan loopt als je al workshops geeft. Dan kan ik me ook goed voorbereiden en je gericht helpen op de dag zelf.

Geef je op voor de B2B Workshop Handletteren
Heb je nog vragen dan kun je me altijd mailen. Gebruik gewoon de link hieronder bij aanmelden daarvoor.

 

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel