B2B: ONTWIKKEL JE EIGEN HANDLETTER WORKSHOP

Wil je graag handletter workshops geven, maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken? Of heb je er al een paar gegeven - maar waren jij (of je deelnemers!) daar niet 100% tevreden mee? Ik help je graag bij het ontwikkelen van een handletter workshop die afgestemd is op jouw kracht en talent. Zodat je ‘m niet alleen met meer plezier geeft, maar ook makkelijker de juiste deelnemers aantrekt.

Handletteren is hot hot hot. De handletterboeken, -cursussen en -workshops schieten als paddestoelen uit de grond. Toch is er, ook in zo’n volle markt, ook een plekje voor jouw workshop. Maar dan moet je wel weten hoe je het aanpakt. Je moet méér bieden dan gewoon wat voorbeelden op tafel leggen. Je moet je deelnemers uitdagen. En dat gaat nog vaak mis...

Klinkt moeilijk? Dat is het ook. Maar ik help je er graag mee. En het goede nieuws: er is een enorme vraag naar verschillende soorten handletter workshops - en dus ook naar die van jou.

WIE BEN IK?
Hoi, ik ben Mirjam. Onder de naam @handletters heb ik duizenden cursisten leren handletteren. Letters hebben me altijd gefascineerd. Na mijn opleiding aan de Artez KunstAcademie, waarin ik ook les kreeg in typografie ging ik aan de slag als grafisch ontwerper. Ik heb daardoor een gedegen kennis van letters: niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Die heb ik opgedaan in de ruim drie jaar waarin ik handletter-workshops geef. Tot slot letter ik me helemaal te pletter. Ik maak dagelijks een boodschappenbriefje, teken alle workshop-aankondigingen zelf en letter ik ook in opdracht. Van logo tot verpakking, en van menukrijtbord tot winkelraam - ik draai er mijn hand niet voor om.

WAT GAAN WE DOEN?
Waar ligt jouw kracht, waar ben jij echt goed in? En: hoe leg je dat uit? Dit is altijd de basis van je workshop. Om daar achter te komen gaan we oefenen, analyseren en brainstormen. Samen kijken we waar jouw specifieke kracht ligt en hoe je daarmee een workshop op bouwt.

HET RESULTAAT: je eigen workshop programma
Aan het einde van de dag heb je een (verbeterd) workshopprogramma waar deelnemers van begin tot eind door geboeid blijven, en waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt bovendien duidelijk uitleggen wat de meerwaarde van jouw workshop handletteren is én je weet hoe je jouw handletter workshop moet promoten. Samen met de tips die ik geef, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring, vergroot je de kans op een vol geboekte workshop.

JOUW INVESTERING
De B2B Training ‘Ontwikkel je eigen Handletter Workshop’ kost €225 euro (excl. 21% BTW).
Dit is inclusief koffie/ thee, een lunch en een versnapering in de middag.

DUUR?
Lijkt het bedrag je hoog? Je verdient het met gemak terug! Zelfs al besluit je maar met één workshop te geven.

BONUS:
• Onbeperkt snuffelen in mijn zeer uitgebreide (hand)letterbibliotheek.
• Gegarandeerd inspiratie voor jouw eigen workshop.
• Advies op maat.

Geef je op voor de B2B Workshop Handletteren
Soms geef ik deze workshop in groepsverband, maar ik kan hem ook individueel met je doen in een korter tijdsbestek.
Het voordeel daarvan is dat in een 1-op-1 situatie ik nog beter kan meedenken met je over waar je tegen aan loopt. In plaats van een hele dag doen we het eerste deel via telefoon/ mail, daarna kom je naar mijn werkruimte in Rijswijk voor het uitwerken van je workshop waarin ik graag met je meedenk en je help met dat waar je tegenaan loopt. Eventueel is er nog een mogelijkheid voor een terugkoppeling op een later moment.

Heb je interesse in deze workshop en zou je door mij begeleid willen worden? Ik deel graag mijn kennis met je.
Je kunt me altijd mailen op info[at]handletters.nl.

>> Bij te weinig aanmeldingen kan het zijn dat de workshop niet doorgaat of wordt verschoven naar een latere data. Ik hou je uiteraard hiervan op de hoogte

 

 
 

 

Letterruimte

Letterruimte is mijn werkruimte in Rijswijk (ZH) waar ik vaak ook mijn workshops geef. Hèèl soms nodig ik andere creatieven uit om een workshop te geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel