Letterruimte aan de Cort van der Lindenstraat 18 in Rijswijk, is prima te bereiken met de auto, OV, fiets of lopend. In de avonden en in de weekenden zijn de meeste bedrijven op het industrieterrein gesloten, waardoor er voldoende parkeerruimte is.

De deur van binnenkomst is vrij zwaar. Schrik niet maar deze deur slaat vrij hard dicht als je hem dichtgooit. In het halletje is gelijk een blauwe deur, die vaak al open staat. Loop door en ga de trap op naar de eerste verdieping. Loop om de trap heen en achter de planten (waar ik een oubollige met-bruine-korrels-gevulde-plantenbak met nepplanten weer leven hebt gemaakt) zit nog een deur: de deur van mijn werkruimte die ik letterruimte noem.

Maar eerst.......Maar hoe kom je op de Cort van der Lindenstraat 18 in Rijswijk.

AUTO
A4 vanuit Leiden. Afslag 10 (plaspoelpolder). Onderaan afslag bij verkeerslichten rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten rechtdoor. Het kruispunt daarna ga je rechtsaf en dan gelijk linksaf. Dit is de Cort van der Lindenstraat. Aan je linkerkant zie je een gebouw dat groen is geschilders aan de bovenkant. Daar is het.

A4 vanuit Vlaardingen/ Schiedam. Afslag 9 (plaspoelpolder). Onderaan de brug bij verkeerslichten rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten ook rechtdoor. Het kruispunt daarna ga je rechtsaf en dan gelijk linksaf. Dit is de Cort van der Lindenstraat. Aan je linkerkant zie je een gebouw dat groen is geschilders aan de bovenkant. Daar is het.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf station Rijswijk lopen:
Vanaf station Rijswijk is het ongeveer 15 minuten lopen naar mijn workshopruimte. Het station van Rijswijk heeft 2 uitgangen. Neem de stations uitgang waar de bussen en trams staan. Dat is de uitgang 'plaspoelpolder'. Als je boven bent met de (rol)trap ga je links. Je loopt een plein op waar ook de bibliotheek aan je rechterkant is. Daar loop je langs en je houd rechts aan (aan de linkerkant zie je nu een eetcafe de halve maan. Je komt nu uit bij een bocht in de weg. Hou links aan (Kessler Park). Je loopt nu langs een hele lange parkeerplaats (en rechts zie je de shell). Loop rechtdoor tot het kruispunt. Steek rechtdoor over. Je loopt nu de Treubstraat in. Op rechts passeer je nu -in de volgende volgorde- de van Gijnstraat, Frijdastraat en de Diepenhorstlaan (dubbele weg). Deze dubbele weg steek je over en loop nog steeds rechtdoor. Na het oversteken van de twee wegen ga je de eerstvolgende straat in aan de rechterkant: de Cort van der Lindenstraat. Bijna aan het einde zie je (bij daglicht) een gebouw dat groen is geschilderd aan de bovenkant. Daar is het, nummer 18.

Vanaf station Rijswijk met de bus:
Neem de stations uitgang waar de bussen en trams staan. Dat is de uitgang 'plaspoelpolder'. Pak vanaf het station bus 30 richting Zoetermeer Centrum West. Stap uit op De Bruyn Kopsstraat. Loop (ongeveer 3 minuten) nog een stukje rechtdoor met de bus mee, en loop dan de tweede straat rechts in. Dat is de Cort van der Lindenstraat. Aan de linkerkant zie je vrij snel (bij daglicht) een gebouw dat groen is geschilderd aan de bovenkant. Daar is het, nummer 18.

Vanaf station Rijswijk met de tram:
Neem de stations uitgang waar de bussen en trams staan. Dat is de uitgang 'plaspoelpolder'. Pak vanaf het station in Rijswijk tram 17 richting Den Haag Centrum. Stap uit bij bus/tramhalte Patentlaan in Rijswijk. Loop een stukje terug het tramperron af, en steek rechts de weg over. Je loopt nu de De Bruyn Kopsstraat in, dan de eerste straat links de Verrijn Stuartlaan in. Dan de tweede straat rechts, dat is de Cort van der Lindenstraat. Aan de linkerkant zie je vrij snel (bij daglicht) een gebouw dat groen is geschilderd aan de bovenkant. Daar is het, nummer 18. Het is ongeveer 5 minusten lopen vanaf de tramhalte.

Vanaf station Den Haag centraal met de tram
Stap op Den Haag Centraal tram 17 richting Wateringen (station beneden. De tramhaltes liggen buiten voor het station). Stap uit bij Tramhalte 'Handelskade' in Rijswijk. Loop dan het perron af en ga links de straat in. Dit is de handelskade. Loop rechtdoor, en als je niet meer verder kunt, ga dan links de De Bruyn Kopsstraat in. Loop die helemaal rechtdoor totdat je tegen een kruisende weg aanloopt. Ga nu rechts. Dit is de Verrijn Stuartlaan. Ga daarna de tweede straat rechts in, dit is de Cort van der Lindenstraat. Aan de linkerkant zie je vrij snel nummer 18. Het is ongeveer 5 minusten lopen vanaf de tramhalte.

 

Letterruimte

Letterruimte is mijn werkruimte in Rijswijk (ZH) waar ik vaak ook mijn workshops geef. Hèèl soms nodig ik andere creatieven uit om een workshop te geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel