Letterruimte is prima te bereiken met de auto, OV, fiets of lopend. In de avonden en in de weekenden zijn de meeste bedrijven op het industrieterrein gesloten, waardoor er voldoende parkeerruimte is.

De ruimte heeft een hele zware witte deur. Deze slaat heel hard dicht als je hem dicht laat vallen. Schrik niet, of doe hem voorszichtig dicht. Je komt in een open halletje met een blauwe deur. Ga daar doorheen en loop de trap op. Ik zit 1 hoog. Aan het einde van de trap loop je om de trap heen. Je ziet het gelijk (ik heb een oudbolllige nep plantenbak weer levend gemaakt). Mocht die blauwe deur beneden dicht zijn dan zit naast die blauwe deur een bel met een pijl waarop 'letterruimte' staat. Druk op de bel dan kom ik naar beneden.

Maar eerst.......Maar hoe kom je op de Cort van der Lindenstraat 18 in Rijswijk.

AUTO
A4 vanuit Leiden. Afslag 10 (plaspoelpolder). Onderaan afslag bij verkeerslichten rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten rechtdoor. Het kruispunt daarna ga je rechtsaf en dan gelijk linksaf. Dit is de Cort van der Lindenstraat. Aan je linkerkant zie je een gebouw dat groen is geschilders aan de bovenkant. Daar is het.

A4 vanuit Vlaardingen/ Schiedam. Afslag 9 (plaspoelpolder). Onderaan de brug bij verkeerslichten rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten ook rechtdoor. Het kruispunt daarna ga je rechtsaf en dan gelijk linksaf. Dit is de Cort van der Lindenstraat. Aan je linkerkant zie je een gebouw dat groen is geschilders aan de bovenkant. Daar is het.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf station Rijswijk lopen:
Vanaf station Rijswijk is het ongeveer 15 minuten lopen naar mijn workshopruimte. Het station van Rijswijk heeft 2 uitgangen. Neem de stations uitgang waar de bussen en trams staan. Dat is de uitgang 'plaspoelpolder'. Als je boven bent met de (rol)trap ga je links. Je loopt een plein op waar ook de bibliotheek is. Daar loop je langs en je houd rechts aan (aan de linkerkant zie je nu een eetcafe de halve maan. Je komt nu uit bij een bocht in de weg. Hou links aan (Kessler Park). Je loopt nu langs een hele lange parkeerplaats (en rechts zie je de shell). Loop rechtdoor tot het kruispunt. Steek rechtdoor over. Je loopt nu op de Treubstraat. Op rechts passeer je nu de van Gijnstraat, Frijdastraat en de Diepenhorstlaan (dubbele weg). Loop nog steeds rechtdoor. Na de dubbel weg (Diepenhorstlaan) ga je de eerstvolgende straat in aan de rechterkant. Dit is de Cort van der Lindenstraat. Bijna aan het einde zie je (bij daglicht) een gebouw dat groen is geschilderd aan de bovenkant. Daar is het, nummer 18.

Vanaf station Rijswijk met de bus:
Neem de stations uitgang waar de bussen en trams staan. Dat is de uitgang 'plaspoelpolder'. Pak vanaf het station bus 30 richting Zoetermeer Centrum West. Stap uit op De Bruyn Kopsstraat. Loop (ongeveer 3 minuten) nog een stukje rechtdoor met de bus mee, en loop dan de tweede straat rechts in. Dat is de Cort van der Lindenstraat. Aan de linkerkant zie je vrij snel (bij daglicht) een gebouw dat groen is geschilderd aan de bovenkant. Daar is het, nummer 18.

Vanaf station Rijswijk met de tram:
Neem de stations uitgang waar de bussen en trams staan. Dat is de uitgang 'plaspoelpolder'. Pak vanaf het station in Rijswijk tram 17 richting Den Haag Centrum. Stap uit bij bus/tramhalte Patentlaan in Rijswijk. Loop een stukje terug het tramperron af, en steek rects de weg over. Je loopt (het is ongeveer 5 minuten lopen) nu de De Bruyn Kopsstraat in, dan de eerste straat links de Verrijn Stuartlaan in. Dan de tweede straat rechts, dat is de Cort van der Lindenstraat. Aan de linkerkant zie je vrij snel (bij daglicht) een gebouw dat groen is geschilderd aan de bovenkant. Daar is het, nummer 18.

Vanaf station Den Haag centraal met de tram (helaas is Den Haag HS tot december 2017 slecht bereikbaar met tram/bus).
Pak op Den Haag Centraal tram 17 richting Wateringen (station beneden. De tramhaltes liggen buiten voor het station). Stap uit bij Tramhalte Handelskade. Loop dan (ongeveer 5 minuten) het perron af en ga links de straat in. Dit is de handelskade. Loop rechtdoor, en als je niet meer verder kunt, ga dan links de De Bruyn Kopsstraat in. Loop die helemaal rechtdoor totdat je tegen een kruisende weg aanloopt. Ga nu rechts de Verrijn Stuartlaan laan in. De tweede straat rechts is de Cort van der Lindenstraat. Aan de linkerkant zie je vrij snel (bij daglicht) een gebouw dat groen is geschilderd aan de bovenkant. Daar is het, nummer 18.

 

Letterruimte

Letterruimte is de werkruimte van handletters.nl. Hoewel ik er graag werk geef ik er ook regelmatig workshops of creatieve avonden waar je aanwezig bij kunt zijn. Soms nodig ik ook andere letteraars uit om een workshop te komen geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel