Op zoek naar een leuk workshop in de omgeving van Delft, Rijswijk of Den Haag?
Als je van letters houdt ben je welkom in mijn ruimte!

Letterruimte is mijn werkruimte in een voormalige drukkerij in Rijswijk/ Den Haag. Op een industrieterrein vond ik deze ruimte. Niet de meest inspirerende omgeving, des te inspirerender voor mij om er binnen iets moois van te maken.

Letterruimte is een ruimte die in het teken staat van letters tekenen, letters schrijven, en zelfs letters drukken zonder machines. Materiaal is belangrijk. In mijn letterruimte staan mooie pennen, markers, verf, ecoline, brushpennen, potloden, inkt en werk ik met verschillende soorten papier. Eigenlijk gebeurd in letterruimte van alles -vanuit mijn achtergrond als grafisch ontwerper- wat met het grafische vak te maken heeft.

Ik wilde een eigen ruimte waar ik kan werken maar waar ik ook met een kleinere groep aan de slag kan gaan met individuele opdrachten of workshops. Ik zie mijn werktruimte als een experiment. Een ruimte waar ik workshop uitprobeer, waar ik graag mensen met dezelfde interesses ontmoet, of juist op zoek ga naar een mooie creatieve combinatie met iemand anders. Met altijd als uitgangspunt: Spelen, leren en durven.

Er kunnen maximaal 10 personen werken aan mijn grote werktafel.

 

Letterruimte

Letterruimte is mijn werkruimte in Rijswijk (ZH) waar ik vaak ook mijn workshops geef. Hèèl soms nodig ik andere creatieven uit om een workshop te geven, gewoon omdat ze iets heel goed kunnen dat ik graag met je wil delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel