Letterruimte is een workshopruimte in een voormalige drukkerij in Rijswijk/ Den Haag. Op een industrieterrein vond ik deze ruimte. Niet de meest inspirerende omgeving buiten, des te inspirerender voor mij er binnen iets moois van te maken.

Letterruimte is een ruimte die in het teken staat van letters tekenen, letters schrijven, en zelfs letters drukken zonder machines. Materiaal is belangrijk. In letterruimte staan mooie pennen, markers, verf, ecoline, brushpennen, potloden, inkt en er zijn verschillende soorten papier. In mijn letterruimte gebeurt alles -vanuit mijn achtergrond als grafisch ontwerper- wat met het grafische vak te maken heeft.

Ik wilde een eigen ruimte waar ik met een kleinere groep aan de slag kan gaan. Dat gaat nu dan echt gebeuren: vanaf 1 juli start ik Letterruimte, en vanaf september gaan de eerste workshops beginnen. Letterruimte is een ruimte voor maximaal 10 personen kunnen werken aan de grote tafel.

In mijn letterruimte worden workshops en cursussen gegeven die alles te maken hebben met letters en grafisch werk. Ik wil een inspirerende workshopruimte maken, een ruimte waar je fijn kunt werken, waar je mag snuffelen in mijn boekenkast, waar tijd is om dieper in te gaan op datgene waar je tegenaan loopt in je creatieve proces, waar mensen elkaar ontmoeten. Een ruimte waar we schetsen. Letterruimte is en ruimte waar we durven doen en waar we gaan creëren.

Niet alle workshops zullen door mijzelf worden gegeven. Ik nodig graag collega's uit om in mijn ruimte een workshop te geven. Omdat ze heel erg goed iets zijn en ik jullie graag kennis met ze laat maken. Wil je zelf eens langskomen met een groep makers? Ook dat kan op dagen dat de ruimte niet geboekt is voor een workshop.

Wie weet tot snel op één van de workshops of op één van mijn wekelijkse lettertekenen-schets-avonden.

Letterruimte

Letterruimte is de workshopruimte van handletters.nl. Maar niet alleen ik geef daar workshops, ik nodig ook graag collega's uit om hier een workshop te geven. Kijk in mijn agenda als je wilt weten wat er allemaal gebeurd in letterruimte!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2017 Handletters.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel